Hedera Haag

Published Jun 03, 21
6 min read

Hedera Kwekerij Voor Particulier, Hovenier En Bedrijven

Hoewel we bij Haagplanten. net zelf van spreken, horen we onze klanten ook vaak vragen naar de . Dat is dezelfde klimop. Ierland ligt uiteindelijk ook aan de Atlantische oceaan, de naam heeft dus dezelfde herkomst. De Latijnse naam, hedera hibernica, betekent wel letterlijk “Ierse klimop”, daarom heeft die naam onze eigen voorkeur.

Regenachtig weer is geen probleem voor deze plant, wind ook niet. Alleen bij al te strenge, droge winters kan de Ierse klimop enige hinder ondervinden. Gelukkig herstelt de plant goed van vorstschade - Hedera kopen uit eigen kwekerij. We kunnen dus spreken van een winterharde, altijdgroene plant. Het is een klimplant die zich aan allerlei oppervlakten hecht, ook aan andere bomen.

6x Hedera Helix - Klimop Van Eigen Kwekerij

De Ierse klimop is een betrouwbare, mooi groene klimplant die heel geschikt is voor een smalle haag. Zeker als u niet erg veel ruimte heeft kan het interessant zijn om de Ierse klimop als haag te planten. Maar ook in de grotere tuin is de Ierse klimop een welkome plant.

net kunt u de Ierse klimop kopen voor een goede prijs. Hierin probeert Haagplanten. net echt concurrerend te zijn. Ierse klimop kopen is op onze website eenvoudig, u kunt de maten meteen invoeren en zo berekenen hoeveel planten u nodig hebt. Ter voorbereiding moet u wel zelf voor een “klimmuur” zorgen, bijvoorbeeld een houten raamwerk, een constructie van palen en draden of een andere, hoogstammige boom.

Hedera Kopen Uit Eigen Kwekerij

Eén van de beelden die menigeen op z'n netvlies krijgt bij het horen van de naam Ierland is dat van 'n kleine, landelijke boerderij waarvan de muren met klimop zijn bedekt. Het is een idyllisch beeld dat lang niet vergezocht is, want klimop hoort inderdaad bij Ierland en de is er inheems.

Dat is één van de redenen waarom wij voor de Ierse klimop hebben gekozen: deze haagplant past goed in het assortiment omdat het een plant is die veel omstandigheden verdraagt, regenachtig weer is voor deze plant geen enkel bezwaar en ook in andere situaties blijkt het een harde, sterke plant waar u veel plezier van zult hebben.

Plantenkwekerij - Bomen, Struiken En Vaste Planten

net is een webwinkel die zich toelegt op haagplanten. Sommige van onze klanten vinden het raar om een plant als de Ierse klimop in onze webwinkel aan te treffen, maar wij laten u graag zien hoe u deze klimmer als haagplant kunt inzetten. Het donkere groen, dat in alle jaargetijde mooi blijft, is natuurlijk een onmiskenbare charme, maar ook de andere kwaliteiten van de Ierse klimop maken het 'n geschikte haagplant die zowel in een formele, stadse tuin als in een losse, landschappelijke tuin op haar plek is.

net: bij ons ziet u gauw hoeveel planten u nodig hebt voor een mooie dichte beplanting, en kunt u zich laten inspireren door onze foto's en door de informatie op de website. Klimplanten - kopen bij de kwekerij. Natuurlijk vindt u hier lang niet alleen Ierse klimop, wij hebben een zeer breed assortiment vol bekende en minder bekende haagplanten - Hedera Klimop rechtsstreeks van de kwekerij.

Haagplanten Kopen? Eigen Kwekerij

Een kant-en-klare Hedera schutting is verreweg de meest verkochte kant-en-klaar haag. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment kant-en-klaar hagen van Mobilane met Hedera. De meest geplante soort is de Hedera Helix Woerner. In de volksmond worden kant-en-klaar hagen ook wel een meeneemhaag, een kant-en-klare heg, begroeide heggen, groenblijvende hagen, Mobilane hagen of bladhoudende hagen genoemd.

Het snoeien doet u minimaal 2 maal per jaar in het voorjaar en najaar. De kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien gemakkelijk. De kant-en-klare heg kunt u het gehele jaar door planten met uitzondering van vorstperiodes. Een kant-en-klaar Hedera schutting is direct mooi groen en gemakkelijk te plaatsen.

Overige Planten, Klimplanten, Klimop

Naast de Mobilane kant-en-klaar haag verkopen wij ook deze eigen lijn schuttingen en tuinschermen. Extra scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Het voordeel van deze schutting is dat hij al kant-en-klaar opgekweekt is op de kwekerij en direct een mooi begroeid resultaat geeft na het plaatsen van de haag. Dus wilt u per direct privacy of een groene haag? Kies dan voor deze goedkope kant-en-klare Hedera schutting - hedera haag.

Plaats de schuttingpalen met een tussenruimte van ongeveer 125-130 cm. Zorg voor mooie donkere aarde in de plaatsleuf en eventueel nog voor 10 liter verse potgrond toevoegen in de sleuf - Overige planten, klimplanten, klimop. Trek de kunststof flappen van de kweekbak links en rechts uit het gaaspaneel. Als u een Mobilane haag plaatst kan de afbreekbare kokosbak blijven zitten.

Hedera Hibernica - Overige Planten, Klimplanten, KlimopGebruik 4 beugels per haagelement en dus één set per haag. Plaats twee beugels bovenaan de haag en twee beugels in het midden. Na het aanplanten van de hedera schutting moet u de planten regelmatig water geven. In natte periodes hoeft u minder water te geven dan in droge periodes.

In het najaar kunnen de uiteinden van de planten flink zijn gegroeid en daarom is het vooral in deze periode van belang dat u de planten snoeit. hedera kant en klaar hagen. Merkt u bijvoorbeeld dat de planten over uw dakgoot heen groeien dan wordt het tijd om de planten te snoeien. De beste periode voor het snoeien van de schutting ligt tussen maart en november.

Overige Planten, Klimplanten, Klimop

Wilt u echter gaan voor het mooiste resultaat? Maak dan gebruik van een gewone heggenschaar voor het snoeien van uw Hedera schutting. Bij De Jong Hout en Staalhandel kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Vanuit onze locatie in Achterberg zorgen wij ervoor dat bestelling op de juiste manier worden verwerkt en op tijd wordt geleverd bij onze klanten.

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kunt u het beste doen door te bellen naar 0317 - 35 82 28 of door een email te sturen naar [email protected] Wij voorzien u graag van meer informatie over de Hedera schutting.

Hedera Kopen Uit Eigen Kwekerij

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. U kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uit te schakelen instellingen. Accepteren. Struikklimop - Hedera helix Arborescens - Kwekerij Online.

PrijsVerberg filters nieuwHedera hibernica (kant en klaar haag) 120 x 180 cm €199,99Tuincentrum. nl(436) De kant en klaar haag plant je heel makkelijk. Je graaft een geul waarin de kant en klaar haag in past. Sla aan beide kanten een paal in de grond en bevestig hiertussen de hagen. De kant en klaar haag kan je ook tegen een muur plaatsen. Hedera kopen A Kwaliteit een scherpe prijs.

Kwekerij - Hortensia's, Bomen, Struiken En Planten

Een Hedera Kopen, Iets Voor U?Kwekerij Voor Heg En Haag Planten

nl(436) Klimop wordt veel toegepast in combinatie met gaaspanelen om een mooie erfafscheiding mee te maken. De gaaspanelen kun je direct bij ons bestellen. Voor een sprookjesachtige sfeer in je tuin kun je er ook voor kiezen klimop tegen een oude boom te laten groeien. Verder doet de Hedera hibernica het prima als bodembedekker.

Plantenkwekerij - Kwekerij Voor Al Uw Bomen En PlantenHedera Hibernica - Overige Planten, Klimplanten, Klimop

€12,99Tuincentrum. nl(436) Klimop wordt veel toegepast in combinatie met gaaspanelen om een mooie erfafscheiding mee te maken. De gaaspanelen kun je direct bij ons bestellen. Voor een sprookjesachtige sfeer in je tuin kun je er ook voor kiezen klimop tegen een oude boom te laten groeien. Verder doet de Hedera hibernica het prima als bodembedekker. Catalogus kwekerij PlantenTuin.

Navigation

Home